Tarieven / info

 

   

Tarieven

 

Individuele behandelingen

 

Intake inclusief diagnostische behandelingen                    90 minuten                    € 105,00

                                                                   

Shiatsu vervolgbehandeling                                                   60 minuten                    €  72,50

 

Shiatsu vervolgbehandeling plus                                          90 minuten                    € 105,00

 

Guasha vervolgbehandeling                                                  60 minuten                    €  72,50

 

Behandeling kind t/m 12 jaar                                                45 minuten                    €  55,00

 

BOOST behandeling (combi inzicht + shiatsu)                   150 minuten                  € 175,00

 

Russisch-Tibetaanse honingmassage                                    90 minuten                  €  85,00

 

(Alle bovenstaande individuele behandelingen zijn BTW vrijgesteld)

 

 

Trajecten

 

Ontdeksessie                                                                             30 minuten                    €  40,00       (inclusief btw)

 • Ontdekken welke vorm bij je past

 

Allergie Traject                                                     

Inclusief:

 • Intake en behandeling (90 min)
 • 9 vervolgbehandelingen (à 45 min)
 • Begeleiding traject
 • 1 evaluatiesessie (45 min)
 • Wil je meer informatie? Klik hier

 

Thuiskomen bij jezelf Traject                           

Inclusief:

 • Intake en behandeling
 • Emotioneel lichaamswerk
 • Inzichtgevende coaching
 • Inzichtgevende thuiswerkopdrachten
 • Persoonlijke begeleiding traject
 • Totaal 6 sessies à 120 minuten
 • Wil je meer informatie? Klik hier

 

 

Workshops (bedragen zijn inclusief 21% BTW)

 

De 6 Aanrakingen (voor koppels)                                          2 dagdelen of een hele dag                    € 440,00 (per koppel)

 

De 6 Aanrakingen in groepsverband                                    2 dagdelen of een hele dag                     € 125,00

 

Jezelf anders bekijken met De 5 Elementen                        6 dagdelen of 3 dagen                              € 395,00

 

De behandelingen komen in aanmerking voor een gedeeltelijke vergoeding door het merendeel van de zorgverzekeraars. Of deze vergoeding van toepassing is hangt af van de zorgverzekeraar en het gekozen (aanvullende) pakket. Vraag bij twijfel altijd na bij de zorgverzekeraar. 

Doe de check.

 

Openingstijden

 

Openingstijden De 7 Richtingen:

- maandag    08.45 - 17.45 uur

- dinsdag       08.45 - 17.45 uur

- woensdag   08.45 - 17.45 uur 

- vrijdag         08.45 - 17.45 uur

 

Telefonisch spreekuur:

Elke dinsdag is er van 08.45 - 09.45 uur een telefonisch spreekuur voor vragen gericht op informatie, gezondheid en / of welzijn. Dit is kosteloos en geheel vrijblijvend.

 

Aanvullende informatie

 

Is een afspraak maken nodig?

De 7 Richtingen werkt uitsluitend op afspraak. 

 

Heb ik een verwijzing nodig?

Voor het maken van een afspraak is geen verwijzing van een huisarts noodzakelijk. Mijn advies is wel de huisarts, specialist of andere behandelaar op de hoogte te stellen.

 

Kinderen in de leeftijd van 04 t/m 12 jaar

Kinderen zijn heel ontvankelijk voor al wat in en om hun lichaam gebeurt. Een behandeling zal van kortere duur zijn omdat ze sneller reageren en hiermee ook eerder vermoeid raken.

 

Jongeren in de leeftijd van 18 t/m 23 jaar

Klik hier voor meer informatie.

 

Start behandeltraject

Tijdens de eerste afspraak wordt er dieper ingegaan op de klacht / hulpvraag. Er zal samen bekeken worden of en welke  behandeling plaats kan vinden. Aansluitend zal er een aanpak / behandelplan worden besproken. 

 

Vertrouwelijkheid gegevens / AVG

Bij elke behandeling is het nodig om (gezondheids)gegevens uit te wisselen. Basisgegevens zijn nodig voor de facturering en gezondheidsgegevens zijn nodig om de behandeling zo optimaal mogelijk te kunnen laten plaatsvinden. Deze gegevens worden enkel in het beheer van De 7 Richtingen en het daarbij behorende behandeltraject gebruikt.

De verstrekte informatie behorende bij het behandeltraject vallen onder de geheimhoudingsplicht. Alle verkregen gegevens en informatie mogen enkel gebruikt worden in het kader van de behandelovereenkomst die door beide partijen akkoord bevonden is. Indien er in het kader van het behandeltraject informatie-uitwisseling dan wel ondersteuning nodig blijkt te zijn van andere betrokken hulpverlening (zoals bijvoorbeeld: huisarts, specialist, therapeut), zal hier alleen gebruik van gemaakt worden mits hier expliciet toestemming voor afgegeven wordt, door middel van een ondertekend toestemmingsformulier.


Voor elke behandeling

Shiatsu:

Kom gekleed in gemakkelijk zittende, niet knellende kleding. Deze behandelvormen worden over de kleding heen gegeven en een  spijkerboek of een rokje kunnen knellend dan wel belemmerend werken. Zorg ervoor dat je dat je verzorgd bent en dat je noch een te volle noch een te lege maag hebt tijdens de behandeling.

 

Guasha, Japanse moxibustie of Russisch-Tibetaanse honingmassage:

Deze behandelingen worden direct op de huid gegeven. Zorg ervoor dat je dat je verzorgd bent en dat je noch een te volle noch een te lege maag hebt tijdens de behandeling.


Na elke behandeling:

Elke behandeling kan inzichten geven, je raken, je ‘bevrijden’ van spanning en/of je confronteren. Door de behandeling wordt de Qi weer aangesproken om in beweging of juist tot rust te komen. Je lichaam reageert op dit resetten door uiteenlopende reacties te tonen; heel subtiel en bijna niet merkbaar tot merkbare en heftigere reacties.
Hierbij valt te denken aan: emotioneler dan gewoonlijk zijn, spierpijn, moeheid, dorstgevoel, hoofdpijn, buikpijn, enzovoorts. De reacties kunnen voornamelijk in de eerste drie dagen na de behandeling aanwezig zijn.

Preventief is het van belang je lichaam te ondersteunen door voldoende water (op kamertemperatuur) te drinken zodat het lichaam zich kan ontdoen van de losgekomen toxines (gifstoffen). Blijven de reacties na drie dagen nog aanwezig of zijn ze te heftig? Neem dan contact met me op.


Waar moet ik rekening mee houden als ik mijn afspraak wil afzeggen?

Voor het afzeggen van een afspraak kun je via mail, WhatsApp of telefonisch contact leggen (06-53619608). Ben ik niet in de gelegenheid je op dat moment te woord te staan, spreek dan naam en telefoonnummer in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Er worden geen kosten in rekening gebracht mits afmeldingen minimaal 48 uur voorafgaand aan de behandeling worden doorgegeven. Binnen 48 uur afmelden wordt de helft van de kosten in rekening gebracht. Bij afzeggingen binnen 24 uur zal het volledige bedrag in rekening worden gebracht.


Hoe kan ik de behandeling betalen?

Betaling kan per pin direct na ontvangst behandeling voldaan worden.

 

Klachten en aansprakelijkheid

Indien er klachten zijn over de behandeling, behandelaar of gerelateerd aan behandeling of behandelaar dien je dit uiterlijk 2 weken na constatering schriftelijk kenbaar te maken aan De 7 Richtingen. Er zal zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 2 weken) schriftelijk door De 7 Richtingen gereageerd worden inclusief een voorstel voor de afhandeling van de klacht. Indien je niet tevreden bent over deze afhandeling, kun je contact leggen met Stichting geschilleninstantie KAB waarbij De 7 Richtingen aangesloten is.

De 7 Richtingen heeft een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Elke aansprakelijkheid van De 7 Richtingen is beperkt tot een bedrag dat in voorkomend geval wordt uitgekeerd door de verzekeraar.

 

Overige gegevens De 7 Richtingen

De 7 Richtingen is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel Roermond onder nr: 60252863

De 7 Richtingen is aangesloten bij beroepsvereniging Shiatsu Vereniging Nederland onder nr. 2019087.

De 7 Richtingen is aangesloten bij Stichting geschilleninstantie KAB.

De 7 Richtingen is aangesloten bij RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) onder nr. 200090R.


***