Jongvolwassene en shiatsu

Tijdens een Shiatsu behandeling leer je (bewust) te voelen wat er zich allemaal in jouw lichaam afspeelt, welke gedachten overheersen en welke signalen hierbij horen. Door middel van deze lichaamsgerichte therapie worden emoties en spanningen getransformeerd in kwaliteiten en deugden.

 

Veiligheid, betrouwbaarheid, openheid, ruimte voor creativiteit en spel, het uiten van jouw mening, het mogen delen van moeilijkheden en ervaringen, en dat alles binnen realistische grenzen. Dit zijn emotionele basisbehoeften die voor iedereen van groot belang zijn, echter misschien nog wel meer nu je in de wisseljaren zit van kind naar volwassene. Gecombineerd met een aandacht volle en bovenal afgestemde  aanraking met oog voor wat nodig is voor je, is de levens-essentie en staat dan ook centraal. Soms heb je een zachte push nodig in de goede richting om uit te kunnen groeien tot een volwassene met een goede stevige basis.

 

Meer lezen over shiatsu? Klik hier!

Speciaal voor jou als je in de leeftijd van 18 t/m 23 jaar bent:

Oké, je bent volgens de wet volwassen nu. Dat is fijn, want je hebt nu meer rechten, mag stemmen bij alle verkiezingen, je mag legaal een alcoholisch drankje nuttigen, enzovoorts. Echter brengt het ook plichten met zich mee, je wordt onder andere geacht zelfstandiger te zijn op financieel vlak wat extra stress kan geven. 

 

Deze behandelingen zitten in een aanvullend pakket. Mocht je geen aanvullend pakket hebben afgesloten bij je zorgverzekeraar, dan wordt de behandeling niet vergoed. Echter vind ik het van groot belang dat ook jij de mogelijkheid moet kunnen hebben om behandelingen te kunnen ontvangen. Ik zal samen met jou een passend tarief opstellen zolang je binnen de leeftijd van 18 t/m 23 jaar bent. 

 

Heb je interesse, een vraag of wil je een afspraak maken?

Klik hier!

***