Even voorstellen: Wie ik ben…

 

Hallo! Mijn naam is Laura Craenmehr en deel mijn leven met mijn partner en onze twee prachtige tieners. Samen wonen we op een heerlijke plek in het Limburgse dorp Sevenum.
Op deze mooie locatie is praktijk De 7 Richtingen gelegen. De praktijk is de afgelopen jaren volop in ontwikkeling geweest en is nog steeds groeiende. In 2012 ben ik gestart met de opleiding tot Shiatsutherapeut bij Hands On Tao Shiatsu Institute te Arnhem. In 2015 ben ik afgestudeerd en sindsdien is De 7 Richtingen een feit. Vanaf 2017 ben ik gekoppeld aan Hands On Tao Shiatsu Institute als docent kindershiatsu.
Naast het werken als Shiatsu Therapeut ben ik werkzaam binnen een GGZ instelling in Noord-Limburg. Hier heb ik vele jaren als psychiatrisch verpleegkundige gewerkt en sinds 2008 werk ik als therapeutisch medewerker op een centrum voor mensen met persoonlijkheidsstoornissen. Deze combinatie bevalt me erg goed en is een mooie invulling in wat ik graag doe.
Wat is mijn visie?


Oost west thuis best


Door samenwerking tracht ik je terug te laten keren naar jouw thuis, jouw huis, jouw lichaam en dus ook jouw mens-zijn. Wie ben jij? Wat ervaar je als prettig, niet prettig? Wat vertellen jouw klachten je? Waar verzaak je als het ware je aandacht voor jezelf?
Het aloude gezegde: oost west thuis best heeft het reeds in zich; het maakt niet uit waar jij je bevindt, zolang jij je maar thuis kunt gaan voelen in jezelf. Shiatsu is een van de vele mediums die hierin een ingang kunnen zijn. Mogelijk spreekt het jou en je lichaam aan.


Als Shiatsu Therapeut wordt ik geacht mijn opleidingen op peil te houden. Dat doe ik graag, omdat ik er enorm van houd mezelf als professional te blijven ontwikkelen. Dit doe ik door workshops / cursussen te volgen en bij te scholen. 

Daarnaast wil ik me als mens ook graag blijven ontwikkelen, waarbij het onder ogen durven komen en aangaan van mijn eigen processen centraal staat.

 

***