Even voorstellen: Wie ik ben…

 

Hallo! Mijn naam is Laura Craenmehr. Samen met mijn partner en onze twee prachtige, temperamentvolle jongvolwassenen wonen we op een heerlijke plek in het Limburgse dorp Sevenum. Op deze locatie is ook praktijk De 7 Richtingen gelegen.

 

Vaak wordt mij gevraagd: en... wat doe je nu precies? Door de jaren heen is het me gelukt dit in één zin samen te vatten, namelijk: mensen zo ver als mogelijk terug te laten keren naar wie ze in wezen zijn.

Dat doe ik door middel van shiatsu-, guasha- en / of moxa therapie, en gewoon wie ik als mens ben. Mijn opgedane kennis, kunde en ervaringen in het werken binnen de psychiatrie helpen mij hier bij. Dat ik een combi van beiden in kan zetten binnen praktijk De 7 Richtingen ervaar ik als een ware aanvulling.

 

Of het nu een klacht van fysieke aard is, of een mentaal/emotionele klacht betreft, je bent uit je evenwicht wanneer je je niet lekker in je vel voelt zitten. Door samen te werken met jou leer je terug te keren naar jouw thuis, jouw huis, jouw lichaam en dus ook jouw mens-zijn. Shiatsu- en Guasha therapie zijn twee behandelvormen die jou en je lichaam mogelijk aanspreken.

 

Als therapeut wordt ik geacht mijn opleidingen op peil te houden. Dat doe ik graag, omdat ik er enorm van houd mezelf als professional te blijven ontwikkelen. Daarnaast wil ik me ook als mens graag blijven ontwikkelen. Beiden doe ik door het volgen van (na)scholing, workshops, cursussen en intervisiedagen.

 

***