Even voorstellen: Wie ik ben…

 

Hallo! Mijn naam is Laura Craenmehr. Samen met mijn partner en onze twee prachtige, temperamentvolle jongvolwassenen wonen we op een heerlijke plek in het Limburgse dorp Sevenum. Op deze locatie is ook praktijk De 7 Richtingen gelegen.

 

Vaak wordt mij gevraagd: en... wat doe je nu precies? Door de jaren heen is het me gelukt dit in één zin samen te vatten, namelijk: mensen zo ver als mogelijk terug te laten keren naar wie ze in wezen zijn.

Dat doe ik onder andere door middel van lichaamsgerichte behandelvormen, zoals shiatsu-, guasha- en / of moxa therapie. Daarnaast zet ik mijn ruim 20 jarige opgedane kennis, kunde en ervaringen in die ik tijdens het werken binnen een psychiatrie setting opgedaan heb. Dat ik een combi van beiden in kan zetten binnen praktijk De 7 Richtingen ervaar ik als een ware aanvulling. En natuurlijk maak ik gebruik in wie ik ben, gewoon van mens tot mens.

 

Of het nu een klacht van fysieke aard is, of een mentaal/emotionele klacht betreft, je bent uit je evenwicht wanneer je je niet lekker in je vel voelt zitten. Door samen te werken met jou leer je terug te keren naar jouw thuis, jouw huis, jouw lichaam en dus ook jouw mens-zijn. Welke vorm het meest passend is bij de klacht(en) of welk het meest passend is bij jouw als mens zal ik met je afstemmen.

 

Als therapeut ben ik aangesloten bij een beroepsvereniging om de kwaliteit van mijn werkzaamheden te waarborgen en wordt ik geacht mijn opleidingen op peil te houden. Dat doe ik graag, omdat ik er enorm van houd mezelf zowel als professional maar ook als mens te blijven ontwikkelen. Beiden doe ik door het volgen van (na)scholing, workshops, cursussen en intervisiedagen.

 

Wie ben ik naast therapeut ook?

Naast dat ik verschillende levensrollen vervul zoals partner en moeder, ben ik vooral ook mezelf; een waar gevoelsmens met een stevige intuïtie. Waarbij serieus-zijn absoluut afgewisseld wordt met nieuwsgierigheid, plezier en humor.

Ik kan erg genieten van verschillende soorten muziek en ga graag naar een concert of festival. Mijn interesse in andere culturen en mensen binnen die cultuur voed ik graag. Een wandeling in het bos of aan het strand om even lekker uit te waaien, daar doe je me een plezier mee.

Daarnaast is het een passie om husky's op te vangen en ze een goed leven te bieden met en binnen ons gezin.   

 

***