Stoelmassage in bedrijf en instellingen

 

 Als werkgever is niets fijner dan personeel in dienst te hebben die goed en met plezier het werk doen waar ze voor aangenomen zijn. De realiteit is helaas vaak anders. Veel werkgevers kennen het probleem van ziekte verzuim onder de werknemers; burnout, lichamelijke klachten, stress, enzovoorts. Er worden gelukkig steeds meer gevarieerde middelen ingezet om werknemers gezond te houden, waarbij ze goed hun werk kunnen verrichten en daarbij plezier in hun werk hebben.


Stoelmassage op de werklocatie – zowel bedrijf als zorginstelling –


reduceert het ziekteverzuim, reduceert de kosten en verhoogd het werkplezier.


Wanneer werknemers door werk- en/of privé gerelateerde omstandigheden niet lekker in hun vel zitten, is dat onherroepelijk merkbaar in hun humeur, werkprestaties, toenemende klachten en uiteindelijk met ziekteverzuim als resultaat. Als werkgever de mogelijk creëren tijd vrij te maken voor stoelmassage op werklocatie voor werknemers, levert op meerdere vlakken resultaat:


- ziekteverzuim reductie


- verhoging van het werkplezier


- lagere werkgeverskosten in het begeleiden van re-integrerende personeelsleden.


Binnen bedrijven / zorginstellingen is minder tijd beschikbaar om een complete behandeling te geven. Hiervoor is de stoelmassage met een behandelduur van 15-20 minuten per persoon een uitkomst voor zowel werkgevers als voor werknemers. Stoelmassagebehandelingen zijn korter van duur dan de standaard behandelingen, ze zijn echter niet per definitie minder efficiënt. Klachten als vermoeidheid, nek- schouder- en/of rugklachten kunnen goed behandeld worden in deze tijd.


De massage wordt door de kleding heen gegeven op een speciaal daarvoor ontworpen massagestoel.


Shiatsu stoelmassagebehandelingen zijn gericht op ontspanning, energiedoorstroming en pijnbestrijding. De behandelingen zijn afgestemd op individuele wensen en klachten en werken algemeen stress verlagend en geestelijk ontspannend.
Regelmatig zich herhalende stoelmassagebehandelingen hebben een sterk preventief en therapeutisch effect. Vaak al na een paar weken worden de resultaten zichtbaar: klachten van schouders, rug, nek, hoofd, armen en handen verdwijnen of verminderen en mensen voelen zich meer ontspannen.

 

Werknemers die een stoelmassage ondergaan kunnen even uit de drukte van het werk stappen. Door het regelmatig aanbieden van stoelmassage blijkt het (kortdurend) ziekteverzuim aanmerkelijk af te nemen.

 

Tarieven:


Per uur € 70,= (excl. btw en reiskosten)


Buiten een straal van 20 km is dit exclusief btw, reiskosten en reistijd


***